#wwam In Het Nieuws: De koers van Rik Boers, De Inspiratie

delta lloyd inspiratie: koers van rik boersOnlangs werd Rik boers geïnterviewd voor de rubriek “Inspiratie” van de website van Delta Lloyd. Hierin komt hij uitgebreid aan het woord over zijn motivatie en drijfveren voor het oprichten van #tbwi (Nu #wwam).

“Hoe langer ik in dit veld werkte, hoe vaker het begon te kriebelen. Ik raakte overtuigd: het moet en kan anders. Bij mijn laatste werkgever kreeg ik toen de kans mijn visie in de praktijk te brengen. We stopten met vacatures en stapten over op resultaatopdrachten. Daarop kon iedereen in de organisatie intekenen. Was je voldoende gemotiveerd en had je enig talent, dan mocht je – ongeacht diploma of positie in het bedrijf – de opdracht doen. Het werkte geweldig! En dat wilde ik vaker mogelijk maken. Voor meer mensen en meer organisaties. De keuze was dus snel gemaakt toen mijn contract afliep: ik begin gewoon voor mezelf!”

Lees deze en ander quotes van Rik Boers in het artikel over hem en zijn drijfveren op de website van Delta lloyd in de rubriek “Inspiratie”. Lees het volledige artikel over Rik Boers op DeltaLloyd.NL

Bron: http://www.deltalloyd.nl/denkindoen/artikel/251911/ZZP-droom-opgeven
Foto: Marcel van Beek

My Name
Rik Boers
 
Arnhem
 
Gelderland
Email
rik@tegenbeterwetenin.com
Job Title
HRM adviseur
I work for
#tBwi